HAYATTAN.ORG HAYAT BURADA!

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: FVORİ  (Okunma Sayısı 615 defa)
yönetici

*
Karizma 219
Üye No: 1
Nereden: Kırıkkale

70 Mesajına Toplam
74 Kere Teşekkür Edildi
22 Mesajına Toplam
24 Kere Karizma Verildi
« : Mart 30, 2007, 01:45:13 pm »

200 Günlük ortalamalarının oldukça altında kalan hisse bolinger bandının daralmasının yanında 5/22 kesmesini de gerçekleştirdi. Stotasctic verisinin de yakında al vereceği görülüyor. Teknik analiz yönünden iyi görünen kağıdın temel analizini de bilen birilerinin yapmasını beklerim. Takip edilmesi gereken bir kağıt.

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışamanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat Kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

İmzaya gerek yok! Zaten heryerde imzamız var.
yönetici

*
Karizma 219
Üye No: 1
Nereden: Kırıkkale

70 Mesajına Toplam
74 Kere Teşekkür Edildi
22 Mesajına Toplam
24 Kere Karizma Verildi
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2007, 04:57:18 pm »

Tekniğin al demesi yetti kağıda. 310 iken yazdığımız yorumdan (seansta öğle arasıydı ve zaten tarih belli yorumdaki) hemen sonra yani 2.seans ortalarında başlayan hareket bugün de devam etti ve seansı 334 ten kapattı. 328 seviyesindeki ilk direncini hiç oyalanmadan kırdı  ___12 Aslında çarpıp geri gelmeliydi. 200 Günlük oratalaması 340-42 seviyesinde olan hissenin bu seviyede direnci olduğuda söylenebilir. Bu dirence daha önce de aynı seviyeleri destek yaptığını düşünürsek kuvvetli bir direnç gözüyle de bakabiliriz.

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışamanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat Kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

İmzaya gerek yok! Zaten heryerde imzamız var.
hoca

Orgeneral
*
Karizma 119
Üye No: 8
Nereden: Yersiz!

124 Mesajına Toplam
133 Kere Teşekkür Edildi
37 Mesajına Toplam
38 Kere Karizma Verildi

« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2007, 08:27:48 pm »

Yahu sabah 10:30 kalktım açtım bil. i kaat gitmiş 340 dirence çarpıp geri gelmiş 330 dedim yazık oldu satamadık  ___11 . Eşek değilya dedim gene bir dener 340 ı yazdık satışı. Bir gitti 348 tühh kaptırdık malkı elden dedik ama neyse geri geldi  okey

Ne yerim var ne yurdum, ne varım ne de yokum.
fadeaway942

*
Karizma 24
Üye No: 229
Nereden: bozüyük

6 Mesajına Toplam
6 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam
3 Kere Karizma Verildi

« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2007, 02:41:39 am »

halay halay halay halay halay
Sayfa: [1]